kjøpe Newmont Corporation aksjer

Newmont Corporation

Newmont Corporation har hovedkontor i Greenwood Village, Colorado, USA og er verdens største grullgruveselskap. Fra oppstarten i 1921 og frem til i dag har selskapet laget gullgruver i Nevada, Colorado, Ontario, Quebec, Mexico, Den Dominikanske Republikk, Australia, Ghana, Argentina, Peru og Surinam. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren NEM.

Newmont Corporation kursutvikling

 • Realtidskurser
 • Gull og råvarer
 • Aksjer, indekser, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd

Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kjøpe aksjer i Newmont Corporation

Som verdens største gruveselskap er Newmont Corporation en populær investering. Med aksjer i NEM får du eksponering mot både gullprisen og et selskap som kan vokse videre, som igjen kan gi kursoppgang og utbytter. Siden aksjen er notert på New York Stock Exchange kan du kjøpe den via norske nettmeglere og i nettbanker hvor du kan kjøpe amerikanske aksjer. Men, du må da betale kurtasje, noe som kan bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler å bruke disse løsningene.

Utover å holde transaksjonskostnadene nede, er det viktig å velge en trygg og brukervennlig løsning. Altså bør nettmegleren din være regulert og godkjent av det norske Finanstilsynet. Å ha tilgang til gratis realtidskurser og et eget program for teknisk analyse er også viktige fordeler. Dette gir deg god oversikt over kursutviklingen, og mulighet til å se sannsynlig fremtidig kursutvikling.

1: Velg nettmegler for å kjøpe aksjer i Newmont Corporation

eToro er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden, noe som gir deg tilgang til over 2000 aksjer. Du kan også investere i gull med CFD og ETF. eToro er en trygg og seriøs nettmegler som er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra Finanstilsynet. Videre er alle innskudd og investeringer i aksjer forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et rimelig og trygt alternativ til norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel.

eToro har et minsteinnskudd på $200, og dermed kan de aller fleste komme i gang med investeringer. Kostnadene blir heller ikke for høye, selv om du handler for mindre summer siden du ikke betaler kurtasje. Når du åpner konto på eToro får du tilgang til gratis realtidskurser, og du har også et eget program for teknisk analyse. For å åpne konto må du aller først gå til eToros nettside. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro.

eToro
 • Anbefalt nettmegler
 • Gull ETF
 • Gull CFD
 • Aksjer i gruveselskap

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Analyseprogram
 • Godkjent av Finanstilsynet

76 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Etter at du har kommet til eToros nettside kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge innloggingsmetode på din konto. Enten kan du skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for innlogging. Når du har valgt metoden du vil bruke og aktivert denne er din konto registrert og du er logget inn på den.

Ved å trykke på Fullfør profil etter du er logget inn kan du gjøre ferdig registreringen. Når får du frem et skjema hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å svare på spørsmål om din erfaring med aksjer og investeringer slik at din kunnskap blir kartlagt. Helt til slutt kan du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Det at det minste innskuddet på eToro er $200 åpner opp for at flere kan begynne med investeringer, og siden du slipper å betale kurtasje blir det heller ikke for høye utgifter, selv om du kun investerer et mindre beløp. Med betalingsmetodene VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly får du penger på konto umiddelbart. Bankoverføring er også tilgjengelig, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din konto.

4: Kjøp Newmont Corporation aksjer

Når du skal kjøpe aksjer i Newmont Corporation må du bruke ordreskjemaet som finnes på selskapssiden. Du kommer til den ved å bruke søkefunksjonen øvert på skjermen til å søke på selskapsnavn eller tickeren NEM, og så trykke på søkeresultatet. På denne siden har du også innlegg om aksjen fra forumet, informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og program for teknisk analyse.

Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle. Her kan du skrive inn antallet aksjer du vil ha eller summen du vil investere. Du aktiverer din ordre ved å trykke på Åpne handel etter at du har oppgitt sum eller antall. Din ordre vil bli utført med en gang så lenge børsen er åpen. Aksjene dine legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen på din investering.

Newmont Corporation FAQ

Er Newmont Corporation en god investering?

Wall Street Journal har en oversikt over analytikerne som følger NEM aksjen, og blant disse er det 12 som har kjøpsanbefaling, mens 2 har overweight, 5 har hold og 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål er $74,37, mens det høyeste kursmålet er $85,00.

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer i Newmont Corporation?

Aksjen til Newmont Corporation er notert på New York Stock Exchange, noe som gir deg mange valgmuligheter når det kommer til megler for å kjøpe aksjen. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe NEM aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge med på Newmont Corporation kursutvikling?

På vår side kan du følge med på Newmont Corporation kursutvikling. Vi har også nyttige nøkkeltall og informasjon som neste dato for resultatfremleggelse, Earnings Per Share, Price/Earnings og utbytteyield.