kjøpe AngloGold Ashanti Limited aksjer

AngloGold Ashanti Limited

AngloGold Ashanti Limited ble startet i 2004 etter at selskapene AngloGold og Ashanti Goldfields Corporation ble slått sammen. AngloGold Ashanti er et holdingselskap som har 21 datterselskaper som leter etter og utvinner gull på fire kontinenter. Selskapet har hovedkontor i Johannesburg i Sør-Afrika. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren AU.

AngloGold Ashanti Limited kursutvikling

 • Realtidskurser
 • Gull og råvarer
 • Aksjer, indekser, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd

Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kjøpe aksjer i AngloGold Ashanti Limited

Å investere i gruveselskap som AngloGold Ashanti Limited gir deg eksponering mot gullprisen, samtidig som du får eksponering mot et selskap som kan vokse og utbetale utbytter. Dette kan være et godt alternativ til å investere i gull direkte. Dette selskapet er notert på New York Stock Exchange, og det gjør at du kan kjøpe aksjen gjennom norske nettmeglere og nettbanker med tilgang til aksjehandel. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger aksjer.

Når du skal velge megler for å kjøpe AU aksjer er pris og kostnad viktig. I tillegg er sikkerhet og brukervennligehet også ting som må være på plass. Nettmegleren må være regulert og ha alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Det er også en fordel om du har tilgang til gratis realtidskurser og et program for teknisk analyse.

1: Velg nettmegler for å kjøpe aksjer i AngloGold Ashanti Limited

Vår anbefalte nettmegler er eToro. Dette er en megler som tilbyr kurtasjefri handel i over 2000 aksjer fra 16 av de viktigste børsene i verden. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra Finanstilsynet. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 millioner euro. Siden eToro tilbyr kurtasjefri handel er det kun spread som er eneste kostnad ved kjøp og salg av aksjer, noe som betyr at du kan spare penger.

Minsteinnskuddet på eToro er $200 eller i underkant av 2000 kr, noe som gjør at de aller fleste kan komme i gang med investeringer i gullgruveselskap som AngloGold Ashanti Limited. Som kunde får du tilgang til realtidskurser og et eget program for teknisk analyse av aksjer. For å begynne med aksjehandel på eToro må du først åpne en konto. Det kan du gjøre når du er på nettsiden deres. Du kommer ditt ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro.

eToro
 • Anbefalt nettmegler
 • Gull ETF
 • Gull CFD
 • Aksjer i gruveselskap

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Analyseprogram
 • Godkjent av Finanstilsynet

76 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Du kan starte registreringen av konto ved å trykke på knappen Bli med nå. Dette gjør at du får frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan enten velge å skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller koble din eToro-konto sammen med din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt hvilken metode du vil bruke og aktivert denne er din konto registrert og du er logget inn.

Ved å trykke på Fullfør profil kan du gjøre ferdige registreringen. Nå får du frem et skjema hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Helt til slutt bør du verifisere din konto for å øke sikkerheten. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Som nevnt er det minste innskuddet $200, og sammen med kurtasjefri handel åpner eToro dermed opp for at flere skal kunne begynne med investeringer. Vil du komme raskest mulig i gang kan du gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Du kan også gjøre innskudd med bankoverføring, men det kan da ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp AngloGold Ashanti Limited aksjer

Når du skal kjøpe aksjer i AngloGold Ashanti Limited må du bruke ordreskjemaet som finnes på selskapets informasjonsside. Du kommer til den ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden og søke etter selskapsnavnet eller tickeren AU, for så å trykke på søkeresultatet. På denne siden finner du også innlegg om aksjen fra forumet, nøkkeltall og informasjon om selskaper, kursoversikt og analyseprogram.

Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle. I dette kan du enten skrive inn summen du vil investere i aksjen eller antallet aksjer du vil kjøpe. Ordren aktiveres ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført med en gang så lenge børsen er åpen. Dine aksjer vil legges til i din portefølje automatisk slik at du kan følge med på kursutviklingen.

AngloGold Ashanti Limited FAQ

Er AngloGold Ashanti Limited en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 6 analytikere som har kjøpsanbefaling på aksjen, mens 7 har holdanbefaling og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål er $26,77, mens det høyeste kursmålet for aksjen er $34,58.

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer i AngloGold Ashanti Limited?

AU aksjen er notert på New York Stock Exchange, noe som betyr at det er god tilgang til handel med den. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe aksjer i AngloGold Ashanti Limited uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge med på AngloGold Ashanti Limited kursutvikling?

På vår nettside kan du følge med på kursutviklingen til AU aksjen. Vi har også nyttig informasjon som Earnings Per Share, utbytteyield, Price/Earnings og dato for neste selskapspresentasjon.